Zoneterapi

Zoneterapi

Zoneterapi hos Fit For Living

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor man via reflekszoner under fødderne kan påvirke organer/områder i kroppen. Herved styrkes kroppens selvhelbredende kræfter og man opnår en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen. I behandling med zoneterapi ses kroppen som en helhed. Ubalance ét sted i kroppen kan medføre, at andre dele af kroppen ikke fungerer optimalt. Zoneterapi har vist sig virksomt ved bl.a. muskel-spændinger, ledsmerter, eksem/udslæt, fordøjelsesproblemer, hovedpine/migræne, gentagne betændelser, menstruations-problemer m.m. Zoneterapi har en styrkende virkning på immunforsvaret. Hos babyer og børn er zoneterapi ofte meget effektivt ved f.eks. kolik eller øvrige mave-problemer og der er også en høj succes-rate hvad angår "øre-børn".


Via zoneterapien "sladrer" dine fødder om eventuelle ubalancer og behandlingen tilrettelægges ud fra de symptomer du oplever og det, jeg mærker under dine fødder. Zoneterapien gør det ikke altid alene, og selvom kroppen ofte reagerer positivt på behandlingerne og kroppens ubalancer opleves genoprettet, så får du det først for alvor bedre, når der er balance i helheden. Kost og livsvilkår er væsentlige faktorer, der spiller en stor rolle i forbindelse med dit helbred, og indenfor dette vejleder jeg også i forbindelse med behandlingen.


Reaktioner

Efter en behandling er det naturligt, at der kan opstå visse reaktioner i kroppen. Disse reaktioner signalerer, at organismen begynder at arbejde, og viser blot, at behandlingen har sat noget i gang. Reaktionerne er meget individuelle, men i de fleste tilfælde vil der efter en behandling føles en lindring og en veltilpashed. 

Følgende reaktioner er ikke usædvanlige:

• Trang til hvile

• Hyppig vandladning

• Stærk lugtende urin eller afføring

• Ændring af afføringsmønster

• Udskillelse af sekret gennem næse og svælg

• Kortvarig opblussen af sygdom

• Gamle skavanker, som ikke tidligere er blevet kureret, kan blusse op

• Midlertidig utilpashed

Kontakt mig endelig, hvis du er i tvivl om dine reaktioner skyldes behandlingen. Lægeordineret medicin må ikke stoppes uden samråd med lægen, mens behandlingen står på. Sørg for at hvile meget, og drik rigeligt med vand, det medvirker til at frigjorte affaldsstoffer i organismen skylles ud.


Tavshedspligt

Som zoneterapeut har jeg tavshedspligt.


Tilskud til zoneterapibehandling

Såfremt du har været omkring din læge med et symptom, yder Sygeforsikringen "danmark" tilskud til zoneterapibehandling og efter behandlingen foretager jeg elektronisk indberetning, så du ikke selv skal sende noget ind.

Flere arbejdspladser har en sygeforsikring eller sundhedsordning, som dækker zoneterapi. Nogle kommuner yder tilskud i særlige tilfælde - spørg i din kommune.