Healing

Healing

Hvad er healing?

Hvad er healing?

Healing er ubetinget kærlighed.

Som healer er jeg kanal for en energi, som hjælper med at skabe balance i både krop og sind.

Årsagen til en ubalance kan være, at vi ikke har fået bearbejdet tidligere oplevelser. Måske har det været for ubehageligt at kigge på gamle oplevelser, som kan have lavet dybe sår eller givet angst. Men får vi ikke taget os af de signaler, som kroppen eller psyken sender, så kan det give sig udslag i psykiske og fysiske ubalancer. Her kan healingen være en hjælp. En hjælp til at få åbnet for de døre, der enten bevidst eller ubevidst, er lukkede. Healing skaber balance. Ubalancer kan blive tydeliggjort, så klienten kan få frigjort den energi, der ligger bundet i de gamle oplevelser, og som måske forhindrer vedkommende i at leve sit liv fuldt ud. Det gør det muligt for den enkelte selv at få kigget på, hvad der måtte ligge gemt af vejen. Måske har du ikke alvorlige uforløste gamle oplevelser, men føler blot, at livet kan være tungt og det måske kan være svært at komme videre eller måske har du det svært i relation til andre mennesker, familie eller lign. Her kan healing også hjælpe. Healing kan hjælpe dig til at blive mere dig og træde frem som den du er.


Der findes mange forskellige healings-teknikker. Fælles for dem alle er, at det er kanalisering af en udefra kommende energi.


Hvordan foregår det?

Det er aldrig helt til at vide, hvordan en healing-session præcis kommer til at foregå, da jeg arbejder ud fra, hvilke impulser jeg får undervejs. Rammen er dog stort set altid den samme:

Jeg byder dig velkommen. Vi tager en indledende snak, hvor jeg bl.a. spørger, om der er noget specifikt, du gerne vil have hjælp til. Jeg åbner for min kontakt til det, jeg tror på og lytter til de beskeder, jeg får.

Nogle gange skal jeg give akupressur, hvor jeg med hænderne trykker forskellige steder på din krop imens du sidder i en stol. Så kommer du op at ligge på briksen, hvor du bliver ”slappet af”. Herefter foregår healingen – ud fra de impulser, jeg får. Jeg arbejder primært med healing af de forskellige chakra'er. Healingsformen involverer nogen gange håndspålæggelse, nogen gange holder jeg en hånd lige over et område eller et chakra. Men for det meste foretager jeg mental-healing, hvor jeg er kanal/bro for den energi, der strømmer ned.

Når healingen er slut, bliver du blidt kaldt tilbage og vi tager en kort snak om, hvor der er arbejdet og du har mulighed for at fortælle, om du har haft oplevelser undervejs.


Der stilles ingen krav til dig. Du behøver ikke at opleve noget, men måske oplever du farver, varme/kulde, en følelse af at være på rejse, uro, sitren, dyb ro – det kan være mange ting. Måske oplever du bare at være helt afslappet, måske oplever du ingenting.

Du er fuldt påklædt under hele behandlingen.


Måske er det hensigtsmæssigt med et forløb over flere gange. Lige som i mange andre alternative behandlingsformer, kan det være som at gå i gang med at skrælle et løg, hvor et nyt lag dukker op, når man får pillet det yderste lag af.


Lyder ovenstående som noget, der giver mening for dig, vil jeg glæde mig meget til at byde dig velkommen til healing i min klinik.


Brug vores online booking

Baby zoneterapi

Jeg er uddannet healer på Healerskolen i København v/Steen Kofoed. Det har været en utroligt spændende, dejlig og til tider sej rejse sammen med en gruppe af helt fantastiske mennesker – og under kyndig vejledning af en meget dygtig underviser. Jeg har selv haft utroligt meget glæde af healing igennem mit liv, og det er en stor glæde for mig, nu at få mulighed for at hjælpe andre mennesker videre i deres personlige proces, via healingen.

Jeg er utroligt glad for at arbejde med healing. Jeg nyder at være vidne til de smukke processer, når klienterne kommer ind og mærker følelser og ganske ofte får aha-oplevelser – og måske opdager nye måder at gribe livet an på.