Old firmamassage

Firmamassage

 
 
 
 
 
 

God kvalitet og professionel service


Fit For Living giver også behandlinger i virksomheder.

Vi medbringer selv massagebriks, blot må der kunne stilles et rum til rådighed. En behandling varer ca. 25 min.

Mindre sygefravær og en positiv atmosfære 

Mange sygedage i den vestlige verden skyldes muskel-spændinger og deraf følgende hovedpine og rygsmerter. Flere og flere virksomheder har indset, at det kan betale sig at have en massør tilknyttet. Bl.a. fordi det viser sig, at det giver mindre sygefravær og ikke mindst en mere positiv atmosfære med tilfredse og effektive medarbejdere. Derudover kan virksomheden trække omkostningerne til behandlingerne fra på lige fod med andre drifts-omkostninger og medarbejderne bliver ikke beskattet heraf.


Vi tilbyder prøvebehandling på firmamassage

For at I kan sikre jer, hvem det er I kommer i hænderne på, tilbyder vi et uforpligtende besøg, hvor vi giver nogle prøve- behandlinger. Vi kan også arrangere, at et par af jeres medarbejdere kommer ud til os til en særpris. I vil på den måde kunne sikre jer, at behandlingerne foretages af professionelle, veluddannede og erfarne massører og terapeuter.

Hvordan får vi en ordning på vores arbejde?


Der er mange muligheder for at strikke en firma-aftale sammen. Nogle virksomheder betaler hele behandlingen for medarbejderen, andre betaler en del af behandlingen og endelig er der nogle steder, hvor medarbejderen selv betaler det fulde beløb. I kan få det som det passer jer - og vi kommer meget gerne på besøg og drøfter mulighederne med jer.

Ring på 51 90 46 10, mail info@fitforliving.dk eller brug kontaktformen her på siden.

Kontakt os uforpligtende om tilbud på firmamassage

Hvad siger SKAT


SKAT har truffet afgørelser i sager/forespørgsler om sundhedsordninger på arbejdspladsen.

Udgangspunktet/referencen er Ligningslovens § 30 om arbejdsgiverbetalte sundhedsordninger.

For massage og andre såkaldte alternative behandlingsformer gælder reglerne om skattefrihed såfremt der er tale om forebyggelse og/eller behandling af arbejdsrelaterede skader. Dette gælder også selvom der ikke foreligger en lægehenvisning.

1) Arbejdsgiveren (AG) betaler fuldt ud: som udgangspunkt skal en sundhedsordning gælde for alle medarbejdere, men SKAT godkender i praksis, at der indføres begrænsning efter kriterier om anciennitet (min. 9 måneders ansættelse) og /eller arbejdstimer (min. 8 Timer/uge).

Ordningen skal tilbydes alle på samme økonomiske vilkår, men virksomheden må gerne begrænse antallet af behandlinger til f.eks. én pr måned.

2) Lønmodtageren (LM) betaler helt eller delvist: ordningen skal være udformet sådan at medarbejderen trækkes for et fast månedligt beløb i sin bruttoløn i den periode aftalen gælder (typisk 1 år).

Det betyder at medarbejderen køber et vist antal behandlinger for hele perioden, en slags "klippekort", som ikke kan overføres til næste periode. AG skal have en økonomisk risiko i forbindelse med ordningen, hvilket indebærer at LMs betaling ikke må reguleres i takt med den ansattes forbrug af ordningen, eller af arbejdsgiverens løbende omkostninger forbundet med ordningen. I det tilfælde hvor virksomheden etablerer en flexibel ordning med variabel betaling fra måned til måned, afhængig af antallet af behandlinger, vil LM være skattepligtig af behandlingens markedsværdi.

En eventuel medarbejderbetaling skal sandsynligvis være på (langt) under halvdelen af behandlingsprisen, idet skattemyndighederne betragter en medarbejderbetaling som værende udtryk for, at der ikke er tale om behandling-/forebyggelse af arbejdsrelaterede skader.


Se mere om massageordning med kontantlønsnedgang i SKM.2007.674.SR eller i ligningsvejledningen på SKATs hjemmeside.

VI TILBYDER


     
   Massage - dybdegående    Zoneterapi - også til børn


    Japansk Lifting - Ny energi til dit ansigt


    Firmamassage


    Gravidmassage - på special briks